Pratite nas

Izbornik jezika

O nama

Slika

O.R. "NAHL"  Miljanovci Kalesija, je preduzeće u 100% privatnom vlasništvu, nastalo od stolarske radionice, osnovane 2000. godine.

Preduzeće trenutno zapošljava  5 radnika, a po potrebi angažujemo i više radnika kako bi se ispoštovali rokovi isporuke kupcima.

Osnovna djelatnost preduzeća je finalna prerada drveta, kao i raskrajanje iverice i medijapana.

Naši  proizvodi su u proteklim godinama uglavnom distribuirani  na području BiH, a u  posljednje vrijeme naše proizvode izvozimo i na Evropsko tržište.

Preduzeće posjeduje vlastiti kancelarijski, proizvodni i skladišni prostor, te moderno opremljenu  lakirnicu, kao i savremene strojeve i alate visokog tehnološkog nivoa.

Izuzetna stručnost zaposlenika garantuje proizvodnju proizvoda iz proizvodnog asortimana koji zadovoljavaju najsavremenije standarde,  kao i zahtjeve i očekivanja kupaca.

Naše dosadašnje stečeno iskustvo smo krunisali izradom rustikalnog namještaja koji  je postao brend našeg  preduzeća.

Glavni naši ciljevi su zadovoljenje potreba i zahtjeva naših kupaca, isporukom proizvoda visokog kvaliteta,  kao i izvoz modernog namještaja, a prvenstveno rustikalnog namještaja na inostrano tržište.

 

MISIJA

Prozvodnja proizvoda iz proizvodnog asortimana  po zahtjevu kupaca, finalnom preradom drveta, rakrajanjem iverice i medijapana, nastojeći da njihovo zadovoljstvo bude na najvećem nivou.

 

VIZIJA

Težimo biti među vodećim preduzećima u regiji sa proizvodnjom proizvoda  iz proizvodnog i prodajnog asortimana, a naročito rustikalnog namještaja,  partner koji sluša, pomaže i  savjetuje kupce, naročito prepoznatljiv po kvalitetu proizvoda koje nudi.          

0 0

Kontaktirajte nas

Posjetite nas

Katalog

Slika 83